Chinese Webshops

Dennis

Chinese Webshops:

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende Chinese webshops dat je ze haast niet meer kunt onthouden. Op deze pagina vind je een overzichtelijke lijst met alle Chinese webshops waar jij je producten kunt bestellen. De webshops zijn willekeurig opgesteld in een overzichtelijke lijst. Alle webshops beschikken over gratis verzendkosten, sommige webshops beschikken ook over de functie om te betalen met Ideal.

De beste webshop om te shoppen in China is Aliexpress. Hier vindt je het grootste aanbod, een Nederlandse website en de mogelijkheid met iDeal te betalen. Daarnaast staat Aliexpress bekend om de goede service. Bekijk hier www.aliexpress.com

Agents:

Onderaan de pagina vind je tevens een lijst met Chinese Agents, deze heb je nodig om bijvoorbeeld producten te bestellen bij TaoBao.com. Omdat Taobao volledig in het Chinees is, en niet toegankelijk voor de Nederlandse markt, zijn er een aantal Agents opgericht welke je kunnen helpen bij het bestellen van producten op deze site. Agents bestellen voor jou de producten welke je wilt bij Taobao, hiervoor rekenen ze echter wel 'commissie' de kosten voor deze commissie is per Agent verschillend. Op dit moment zijn de goedkoopste Agents; BaseTao & Cssbuy. Zij hebben ook een Nederlandse webcare, zodat je je eventuele vragen gewoon in het Nederlands kunt stellen.

Betalen & verzenden:

Betalen bij Chinese webshops is simpel, bij 99% van alle shops kun je betalen met PayPal, dit is een makkelijk en veilig betaalsysteem wat voor iedereen toegankelijk is. Het enigste wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Daarna kun je er voor kiezen je PayPal account te koppelen met je bank, zodat je meteen kunt beginnen met bestellen. Het geld wordt dan direct afgeschreven van je bank, of je huidig saldo op PayPal. Je kunt er ook voor kiezen om je Paypal account niet te koppelen met je bank. Dan moet je handmatig je geld overzetten naar je PayPal. Dit neemt echter wel enkele dagen in beslag. 

Sommige Chinese Webshops accepteren ook Ideal, degene wie nog geen PayPal account heeft, en dit ook niet wilt, is dit misschien een handige optie. Niet alle Chinese Webshops beschikken nog over de functie om te betalen met Ideal.

De verzendkosten bij Chinese Webshops is in vele gevallen gratis. Je hebt echter wel wat geduld nodig voordat je je bestelde producten in huis heb, over het algemeen duurt dit 14 tot 25 dagen. Soms is het wat sneller, maar het kan maar zo ook iets langer duren! Je kunt er ook voor kiezen om wat meer te betalen voor je verzendkosten, zo kun je bij de meeste Chinese webshops bijvoorbeeld kiezen om je pakket te laten verzenden met DHL, over het algemeen is je bestelling er dan met 2 á 3 dagen. Je moet hier echter wel extra voor betalen.

Paypal kopersbescherming:

Als je betaald heb met Paypal, en er is iets mis gegaan met je bestelling, of je hebt het idee dat je product nooit meer aankomt, dan kun je via PayPal een claim indienen. Daarmee kun je gemakkelijk je geld terug 'claimen' Meer informatie over dat onderwerp vind je in het volgende Topic op ons forum; Paypal Claim Indienen, Hoe En Wat?

Klik op de afbeelding om naar de desbetreffende webshop te gaan.

2v2wt3b.jpg  29x7ngo.jpg

IMG  2cibfqc.jpg

nbt7ip.jpg  2poz69y.jpg

205w7it.jpg   11heae8.jpg

2qxxksk.jpg   

  

Groothandels & Chinese Marktplaats:

 dg4bo8.jpg   

 

   Overige Chinese shops zijn:

- Miniinthebox.com

- Lightinthebox

- Buyincoins

- CooliCool

- Chinavasion

- Lightake

 

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten