Nieuwe Inhoud

Bekijk Alle inhoud. Pas deze stream aan.

 1. Afgelopen week
 2. Via de chat met het  customer service van aliexpress gaat alles in het engels, dat is wel een pluspunt. De bejegening is allervriendelijkst ... alsof je hun beste vriend bent :-) Maar, helaas moet je elke keer dat je contact met hen opneemt, helemaal je verhaal weer opnieuw doen. Het  customer service van aliexpress heeft ook meerdere malen in het chinees een mail naar de verkoper gestuurd, aangezien deze geen Engels kent. Alle inzet ten spijt... vooralsnog geen oplossing voor mijn probleem.
 3. Oh wat vervelend! Ik heb wel vaker verhalen gelezen dat de customer service van aliexpress niet subliem is. Het enige wat ze hebben is een chat-functie, en een telefoonnummer waar je Manderijns voor dient te spreken. Wellicht een idee om iemand te zoeken die die taal spreekt en namens jou kan bellen?
 4. pakket van aliexpress

  Precies.. de chinezen zijn niet zo concreet en snel zoals we hier in Nederland zijn gewend
 5. Hello

  Hi Hobbit, welkom! Ik bestel wel vaker dingen boven de 22 euro, en heb tot nu toe nog geen problemen gehad
 6. Beste oordopjes?

  Ik ben nog altijd heel erg fan van de iphone oortjes. Ik heb een hekel aan die oortjes die helemaal je oren in moeten, die vallen bij mij altijd uit..
 7. VPN gezocht

  Ja, GooseVPN daar heb ik ook over gelezen op een vpn vergelijkingssite, en daar deden ze het heel goed https://www.vpngids.nl/reviews/goosevpn-vpn-provider/ Maar om nog even in te gaan op vraag van OP, NordVPN is ook oké. Als ik je eisen zo zie zou ik inderdaad voor een betaalde service gaan, maar dat hoeft niet duur te zijn. Je noemt al NordVPN, ben je daar uiteindelijk voor gegaan? Die komt in elk geval goed uit de test https://www.vpngids.nl/reviews/beste-vpn-providers-van-2017/ Gratis vpn zou ik vermijden als je beetje stabiele en snelle connectie wil, al schijnt Cyberghost best mee te vallen (de gratis variant) wat ook al enkele malen beaamd is hier.
 8. pakket van aliexpress

  Kun je niks aan doen. Je pakket kan zomaar in Nederland zijn. De chineze updates zijn niet altijd even up to date
 9. Foto's Van Je Ontvangen Items [Foto's Verplicht!]

  Heeft iemand in Pm de link voor de Panerai gekregen? Zoja kan iemand de link in Pm delen aub?  
 10. Earlier
 11. weet iemand waarom bestellen via https://sites.google.com/site/pareplicas/brands/Rolex het niet doet?

 12. SNB-React

  Beste ...,  Ik heb laatst een voetbaltenue van Ajax besteld op AliExpress. Ik heb deze ontvangen. Bij nader inzien bleek deze te groot te zijn. Ik heb hem op Marktplaats gezet. Nu heb ik een brief van Snb-React op de mat. Ze vragen een schadevergoeding van 500(!) euro. Wat moet ik doen?
 13. Hello

  Mijn nick is Hobbit en ik kom vanuit West Vlaanderen Zo nu en dan bestel ik wat kleine dingetjes bestellen uit China via AliExpress, maar ik pas steeds op dat het niet boven de 22 € gaat Boven dit bedrag is het feitelijk lotto spelen of  de totale kosten zijn te duur ook bij duurdere zaken is de garantie wel een probleem, denk ik
 14. Het wat-is-jou-favoriete-game topic

  Ik ben zelf niet zo van de consoles, maar ik speel wel regelmatig strategische spellen online. Zo vind ik het leuk om de tafelspelen van NetEnt (denk aan blackjack en poker) te spelen en kan ik uren besteden aan Forge of Empires.
 15. Dhl douane controle achteraf

  Ik zou hier even achteraan bellen als ik jou was
 16. Eerste product: Een set kralen Waarde: $ 15,00 Webshop: pandahall.com  
 17. Dhl douane controle achteraf

  Is dit misschien een nepmail? 
 18. Dhl douane controle achteraf

  Vandaag heb ik een sms van dhl ontvangen waarin staat dat ik informatie van 1 maand geleden pakket moet sturen naar  amszieners@dhl.com Hierin moet ik de echte waarde van het pakket laten zien. 
 19. Naar Welk Lied Luister Je Nu?

  In the name of love - Martin Garrix en Bebe Rexha
 20. pakket van aliexpress

  Ik heb een paar schoenen besteld op aliexpress en ze staan al sinds 28-12-2016 op dezelfde status! wat kan k hier aan doen?! trace nummer: RS811528149CN
 21. VREEMDE TRACKINGINFROMATIE

  Hey Max, Vanuit China hoef je er helemaal niet raar van op te kijken als het 2 maanden duurt voordat je iets hebt ontvangen. Wij zijn onwijs verwent met de wijze waarop Nederlandse post wordt geleverd.  Als ik kijk op de volgende website: https://www.trackingmore.com/china-post-tracking.html zie je dat er wel beweging in je pakketjes zit. Bij de ene staan wat meer updates dan bij de ander. Mocht je het niet vertrouwen, kun je altijd even het nummer bellen wat erbij staat. Maar in principe is het vrij normaal dat een levering vanuit China wat langer kan duren. 
 22. Robert stelt zich voor

  Hallo allemaal, Mijn naam is Robert en samen met een vriendin maak ik sieraden. Hiervoor koop ik de materialen voornamelijk in China in, bedeltjes etc. Bij toeval kwam ik terecht op dit forum wat mij wel erg handig lijkt.  Gegroet!
 23. Hallo ik ben...

  Lol het is wel lekker goedkoop
 24. Hallo ik ben...

  Hoeveel kost het in euro's
 25. Scooter

  I want to send you an award for most helpful inentert writer. http://lrkrvxbrclv.com vkhqjbt [link=http://vunwvhvmv.com]vunwvhvmv[/link]
 26. Scooter

  Great article but it didn't have eventyhirg-I didn't find the kitchen sink!
 27. Scooter

  I'm quite pleased with the intiomaforn in this one. TY! http://ttlubvhant.com hlctsercdvq [link=http://kziaaxlm.com]kziaaxlm[/link]
 28. Laad meer inhoud

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Contact