Nieuwe Inhoud

Bekijk Alle inhoud. Pas deze stream aan.

 1. Afgelopen uur
 2. Opnieuw voorstellen

  Een hele goede ochtend/middag/avond, Ik heb een lange tijd op dit welbekende forum gezeten en soms mensen geholpen met wat vragen. Ik ben 2 maanden uit de import van chinese goederen gestapt, en hierdoor ook van het forum. daardoor ben ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten en leek het mij handiger om een nieuw account aan te maken. Ik bestelde hiervoor meestal namaak kledij op de site Taobao via Cssbuy. Het leek meer weer is leuk om wat kleding te bestellen en dan voornamelijk petten zoals d2 of Ralph Lauren. En deze dan wellicht weer door te verkopen aan vrienden of op marktplaats. Ik denk zelf dat de reviews hierover niet heel interessant kunnen worden maar ik zal ze dan wel even in een al bestaand topic gooien met het linkje erbij.  Dit was Armano, jullie gaan mij weer vaker zien! ( op je beeldscherm dan he )
 3. Vandaag
 4. Douane Problemen pakketje china

  Ik heb een weekje geleden 2 paar neppe gucci schoenen besteld uit china via china post. Nu een week later krijg ik een brief door de brievenbus. Ze zeggen dat ik inklaringskosten moet betalen. Ik heb 75 euro per paar betaald (normaal zijn ze €640 p.s). Iemand dit ook overkomen, zoja wat heeft u vervolgens gedaan?
 5. Afgelopen week
 6. de verkoopspraktijken  van miniinthebox  zijn gewoonweg schandalig !!! .  nergens op de bestel webpagina staat ergens vermeld dat miniinthebox een Chineese website is . duidelijkheid troef !!!!! naast de bestelling  staat ' geen verzendkosten ' = misleiding van de klant !! ook op de bevestigingsmail  van de bestelling  is er nergens land van verzending   , mogelijkse verzendkosten  / verzekeringskosten  en kosten van douane invoerrechten vermeld . als je betaalt met paypal  komt er onrechtmatig  verzend / verzekeringskosten bij  ( in mijn geval  7.42 € ) opnieuw klantmisleiding !! als je de zending via DHL  traceert  blijkt dat deze op ' on hold te staan  ' klant moet dit maar zelf gaan opzoeken en wat blijkt dat er dan nog extra 35.47 €  douanerechten moeten worden betaald  alvorens de zending  zal worden toegestuurd . die mini in the box  te kenen geeft die terug te betalen nadat de klant die zelf eerst heeft betaald . ben eens nieuwsgierig wanneer  dit zal gestort worden waarom komt mini inthebox niet overeen met hun verzender dat de douane kosten aan hen dienen gefactureerd  en opgestuurd  --> door hen dan ook worden betaald .   mini inthe box is de webverkoper , hij bied product aan tegen een bepaalde prijs  , dus hij dient in zijn prijs  alle mogelijke kosten te voorzien  en de klant niet te laten opdraaien  voor hun  klantlmisleidingen en onduidelijkheden op hun website   nergens is een email adres vermeld  , al je de klantendienst wenst te contacteren draait de website in het rond en kom je telkens opnieuw terecht op dezelfde pagina     
 7. Mag dit?

  Er is een kans dat de douane het onderschept maar dat is bij mij nog niet vaak voor gekomen 
 8. Mag dit?

  Hallo, ik vroeg me af of het mag om een neppe Rolex te kopen vanuit China via dhgate. Ik wou kijken om een duurdere van rond de 300 euro te kopen maar dan wil ik wel zeker weten dat hij aankomt. Mag dit allemaal en zo niet is er kans dat de douane mijn pakketje bij zich houdt? Alvast bedankt voor de reacties.
 9. Earlier
 10. 28x bekeken en 0 reacties...
 11. Mariobrands/ Modatal

  Hoe zat die dsquared broek? Hoe valt ie om je taille en benen en hoe is ie naar een aantal keer wassen? Had je ook verfvlekken erop? Zijn deze vervaagd?
 12. Mariobrands/ Modatal

  Omdat die QR code ook gekopieerd is, Voor deze prijzen heb je geen orgineel, alles is 1:1 zelfde als bij thebrandcloset.co.uk Als je wel orgineel met korting wil kan je beter naar een outlet gaan dan via deze websites bestellen.
 13. Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede replica uit china, maar via welke sites kan ik deze bestellen?
 14. Ik heb meerdere pakketjes die zeggen dat ze geplanned staan voor een vlucht (van bijvoorbeeld 26 juni) en dan een aantal dagen later `electronische data ontvangen`Mag ik hieruit opmaken dat ze in NL zijn aangekomen? Ook staat er bij pakjes dat een bepaalde vlucht bereid is om te betalen. Wat bedoelen ze daarmee?   
 15. Hallo

  Dag  Michelle, Ik heb inmiddels al heel veel besteld, 350 stuks en nooit is er iets fout gegaan wat te wijten is aan aliexpress. Levertijden schommelen tussen 3 en 5 weken. De snelste zending was 1 week. Lees wel heel goed wat je besteld kunnen wat haken en ogen aanzitten. Ik kreeg een zending door de brievenbus met een pakje voor iemand anders natuurlijk netjes bij degene bezorgd. Maar op die manier kan er dus iets misgaan. Met vrolijke groet, Jan
 16. Ik heb een aantal dingen via Aliexpress besteld maar ik heb hele andere nummers dan die ik overal zie staan. Mijn nummer beginnen met LX en dan op het einde NL dan wel alleen maar cijfers. Op 1 na zijn ze allemaal te vinden op 17track maar als ik dan bij Aliexpress zelf kijk of een andere site, zijn de codes niet vindbaar of de status anders. Welke is nu het meest betrouwbaar? Ook omdat er 2 pakjes al op 26 juni op het vliegtuig gingen en ik had gehoopt dat deze nu wel in Nederland zichtbaar zouden zijn. Overigens is er 1 verkoper die door Aliexpress is verzocht het bestelde te versturen. Nu heeft hij dat meteen gedaan maar ik vertouw het niet want andere pakjes die later zijn verstuurd zijn wel al zichtbaar op 17track. Is het verstandig om contact te zoeken met die verkoper?  
 17. Hallo

  Hallo allemaal !!! Ik ben Michelle. Ik heb een kleine 2 weken geleden voor het eerst wat dingen via Aliexpress besteld. Eigenlijk keek ik al veel langer bij hun maar wist niet of het te vertrouwen was. Nu ik eenmaal besteld heb weet ik niet wat ik er van moet vinden. Vind dat toch wel erg spannend omdat het zo onduidelijk is allemaal. Vandaar dat ik mij hier heb geregistreerd.
 18. Hallo allemaal

  Welkom!
 19. Hallo allemaal

  Hallo allemaal, Mijn naam is RJbuyer en ik koop veel uit het buitenland, waaronder China. Ik heb ervaring met internationale handel en de bijbehorende regels, aangezien ik de studie international business heb gevolgd. Ik zal op meerdere topics aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en je kan natuurlijk ook een privéberichtje sturen. Met vriendelijke groet, RJbuyer
 20. Cartier tank dames

  Ik zoek voor mezelf een Cartier Tank Francaise dames met leren of rvs band.  Geen echte want die kan ik niet betalen dus een goede replica. Wie kan mij verder helpen?
 21. Basetao - Black Friday

  Thanks a lot for sharing the excellent Information .....................
 22. Basetao - Mededelingen

  Thanks a lot for sharing the excellent Information .....................
 23. Schoenmaat selecteren is niet mogelijk

  Thanks a lot for sharing the excellent Information .....................
 24. Namaak

  Mijn dochter heeft een namaak tas via ioffer.com besteld de waarde was 11.95 . Ik wist zelf niet dat wel vebodren om een namaakmerken te bestellen en toen heb ik veel reactie en vragen gelezen kom ik ongerust voor een boete krijgen ? Iemand heeft een ervaring mee?
 25. Wie kan mij helpen?

  Hoi Allemaal, Zon drie weken geleden heb ik een katapult besteld op AliExpress, toen pas kwam ik er ook achter dat het illegaal was. Dus hoopte ik ook op geen problemen. Helaas vermoed ik dat deze er nu wel zijn. Mijn pakketje ligt klaar voor verzending, alleen zit het al dagen vast bij de douane "afhandeling" en het bezorgmoment schuift elke dag een dag door. Heeft iemand ervaring met dit gehad?, Wat is het gevolg? En krijg ik nu een strafblad of dergelijke sancties?   
 26. Wie kan mij helpen?

  Hoi Allemaal, Zon drie weken geleden heb ik een katapult besteld op AliExpress, toen pas kwam ik er ook achter dat het illegaal was. Dus hoopte ik ook op geen problemen. Helaas vermoed ik dat deze er nu wel zijn. Mijn pakketje ligt klaar voor verzending, alleen zit het al dagen vast bij de douane "afhandeling" en het bezorgmoment schuift elke dag een dag door. Heeft iemand ervaring met dit gehad?, Wat is het gevolg? En krijg ik nu een strafblad of dergelijke sancties?   
 27. Opgelost

    Opgelost
 28. Rollerbank met begrenzer

  je moet begrenzer.nl even opbellen en zeggen waar je woont, wat voor merk en model je hebt en dan zeggen hun hoelang het ongeveer duurt voor het binnen is of als je wilt dat een monteur komt(wat maar 50 cent duurder is) dan zeggen ze dat je even word opgebeld om over een te komen wanneer het u uit komt. ze helpen je zeer vriendelijk
 29. Laad meer inhoud

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten