Mocrodinho

Lid
 • Aantal items

  153
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Mocrodinho

 • Titel
  Actief lid

Recente bezoekers van dit profiel

4000 profielweergaven
 1. Heeft iemand toevallig nog een RX submariner liggen voor een leuk prijsje? 

 2. Iemand een link naar een Moncler Winter jas?

 3. Heb volgende week vakantie en nog steeds niks geboekt. Iemand tips?

  1. Dennis

   Dennis

   Vakantieveilingen? 

   Al Is het allemaal redelijk aan de prijs op dit moment. 

  2. maxieboy40

   maxieboy40

   boeken via prijsvrij ;)! 

    

   Vakantiebestemmingen: Alanya leuk voor de handel. Kroatie (porec, pula) voor party. Cherso ook leuk voor de party. Barcelona en londen is leuk om een week heen te gaan. polen is ook leuk voor uitgaan en zuipen tot je kruipt vooral in krakau kun je je goed vermaken! 

  3. Shenzu

   Shenzu

   Ticketspy misschien staat er wat tussen!

 4. Website gemaakt

  Oké duidelijk, twijfelde zelf al of ik het kon maken.
 5. Website gemaakt

  Hem hem toch maar even overgezet op wordpress. Heb alleen nu zo veel ervaring met wordpress. Wat is een goede forum plug-in? Hij is nog lang niet af. 
 6. Website gemaakt

  Dank voor de tips. Ik zit nu eenmaal op Joomla, heb niet echt zin om nu over te gaan op Wordpress. Google Ads heb ik geprobeerd maar dat is afgekeurd omdat je in Nederland een licentie moet hebben om Reclame te maken voor gokken. Denk dat dit ook zo werkt bij Bing en Facebook.    Ken je toevallig een goed SEO pack voor joomla?
 7. Website gemaakt

  Beste collega's,  Ik heb een leuke hobby/bezigheid en dat is gokken op voetbal wedstrijden. Jullie hoeven je niet meteen zorgen te maken ik hou het leuk. Ben niet verslaafd en hou de bedragen klein (vast bedrag per maand) Nou leek het mij een goed idee om hier een forum over te maken en wat extra te verdienen middels affiliatie en advertenties. Het verdienen is niet mijn enige doel. Ik ben echt een liefhebber en wil graag informatie delen met andere liefhebbers. Vandaar dus het forum.  Ik heb dus een website gemaakt met Joomla en ben inmiddels online. Alleen is de website verre van af. Het eerste wat me opvalt is dat het erg lastig is om bezoekers te trekken en je website echt goed om de kaart te zetten. Hebben jullie tips? Jullie zijn uiteraard ook welkom op het forum.   Mochten er nog andere liefhebbers zijn die het forum mede willen beheren en bezoekers/nieuwe leden aantrekken. PM me
 8. Iemand ervaring met een android tv box?

  Dit is zeker de moeite waard maar er zijn veel verschillende in omloop. Heb je een link?
 9. Basetao foto shoppen topic verwijderd, Waarom?

  1. Toon vorige reacties  3 meer
  2. patrick0505

   patrick0505

   Zijn altijd mensen jammer genoeg wie het voor een ander moete verkloten :( jammer ( zo als ik Mike mort geloven )

  3. SS50

   SS50

   Vond het wel handig. Heb een paar mooie producten langs zien komen. Ben benieuwd wat voor informatie hier over komt..

  4. Antorie

   Antorie

   Al die chinezen hebben een waardeloze website, dit kan je bij ongeveer alle agents doen ;)

 10. Review Contest - Basetao & Forum-China

  Leuke actie. Heb een aantal bestellingen lopen van na 1-5 dus dat gaat goedkomen. Verzonden met TapTalk terwijl ik de wereld aanstuur vanaf het toilet.
 11. Je favoriete drankje

  Koffie
 12. Twijfel topic

  Roshe runs hoef je inderdaad niet over te twijfelen. Die zijn gewoon goed! Verzonden met TapTalk terwijl ik de wereld aanstuur vanaf het toilet.
 13. Twijfel topic

  Iedereen kent het wel. Je hebt een product gezien en overweegt deze te bestellen. Eenmaal in het winkelmandje geplaatst komt de twijfel. Zal ik het wel doen? Is deze niet te duur? Is het een bestaand model? Weet je wat laat maar ik check het later wel even... En dagen, weken later zit je weer naar het zelfde product te kijken maar op de een of andere manier kan je de knoop maar niet door hakken. Nu dacht ik een twijfel topic te openen waar iedereen deze twijfel orders kan delen. Wellicht kunnen we elkaar van advies voorzien zodat je overtuigt raakt van je bestelling of terecht er vanaf ziet. Scheelt denk ik ook veel losse topics. Wie is de eerste twijfelaar? Verzonden met TapTalk terwijl ik de wereld aanstuur vanaf het toilet.
 14. Waar wonen jullie?

  Vroeg me af of ik wel eens spreek met forum leden die misschien wel bij me in de buurt wonen? Waar komen jullie vandaan? Woon zelf in Zwijndrecht. Verzonden met TapTalk terwijl ik de wereld aanstuur vanaf het toilet.

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten