Sam0251

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Sam0251

 • Titel
  Newbie

Profiel Informatie

 • Geslacht

Recente bezoekers van dit profiel

2107 profielweergaven
 1. [F-C GIVE AWAY] Xiaomi Wireless Bluetooth Speaker

  https://ibuygou.com/p-xiaomi-yi-sports-action-camera-6620.html Binnenkort op vakantie, lijkt me super om het ook te gaan vastleggen
 2. Iemand nog clubmaster zonnebrilletjes liggen toevallig?

 3. GIVE-AWAY: Xiaomi Redmi Note 2

  Goede zet. Ik zou voor de Xiaomi Mi 5 gaan. Waarom? Kwa uiterlijk ziet deze telefoon er erg professioneel uit. Mooi design. De features zijn ook erg interessant vind ik zelf. Zo heeft deze telefoon Quick charge 3.0. Erg handig te combineren met mijn Xiaomi power bank dus die ik nog steeds erg veel gebruik in de langdurige trein  Android is ook altijd goed en handig om mee te werken.  Samen met de memory en prijs verhouding tot de specs die de telefoon heeft, een erg goede keus. Banggood ga zo door! Leuke actie, fun.
 4. Wedstrijdvoorspellingen (Toto, Unibet etc.)

  Zijn er nog mensen die unibetjes zetten?  De laatste tijd hard aan het zetten, tot nu toe nog niet echt iets goeds. Ik hoor graag jullie bets 1 van me verloren zetjes van vandaag: Bijna, jammer dat Vitesse het afmaakte in de laatste 84ste minuut.  
 5. Spawn stelt zich voor.

  Welkom, ben benieuwd!
 6. Aangenaam!

  Welkom alias.
 7. Hallo importvrienden

  Hallo, ik ben Sam. Ik ben een aardig tijdje inactief geweest, dit was nadat IF.nl steeds meer de verlaten kant op ging. Ik importeer op het moment dus vrij weinig en ik wil het graag weer oppakken. Voor de gene die mij nog niet kent (dit kan heel goed aangezien ik pittig lang afwezig ben geweest) aangenaam kennis te maken. Wil ook revieuws gaan maken en gelijk aan de slag gaan met importeren van handige gadgets etc. Erg leuk om te zien dat het forum hier weer opgepakt is Bedankt voor het lezen.    - Sam

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten