Potatoe

Lid
 • Aantal items

  747
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Potatoe

 • Titel
  Actief lid

Recente bezoekers van dit profiel

6418 profielweergaven
 1. Eyjo, K zag foto van je nieuwe riemen, die broek die je daar aan hebt met die zilvere rits welke merk is dat? 

 2. Kijk me nieuwe topic ah hoofd. Daarnaast PM me voor originele Jordans, gekke Jordans enzo en als je gwn wil weten wat ik allemaal zie bij Chinese Replica markten

  1. Lucas

   Lucas

   wat zit je op fc a beta

 3. Dat was het dan.. #2

  Fuck Rod, Hoezo moet je zo doen. Wie gaat mij nu helpen niet gebanned te worden.  RIP Rod 19-9 
 4. Meer dan de helft van de status updates, heb je dit heb je dat, hoe vind ik dit. pff

  1. baws

   baws

   Zonde he

  2. manOFthehour
  3. baws

   baws

   Dankje, maar die zeikerds lees ik al heel de dag, mijn ex had er wat opgezet, zo grappig hoeveel er op gehaat werd:lol:

 5. Bepalen wanneer het een namaak artikel is

  Helemaal paranoia om te bestellen uit China, man man man. Nog om een horloge van 6 euro
 6. Import Forum is gewoon de nieuwe DeepWeb. Jezus Chist

  https://gyazo.com/cc2442b147d2d8d2dabd9defe50a621c

  1. Toon vorige reacties  1 meer
  2. Mocrodinho

   Mocrodinho

   Vaak een undercover actie om te kijken wie er op reageren. Nooit doen dus. Mensen die dit verkopen in de onderwereld bieden het nooit op deze manier aan. 

  3. Potatoe

   Potatoe

   @mocrodinho Ah ja niet eens zo over nagedacht man.

  4. sudres

   sudres

   obvious cop is obvious

 7. Girls, ik heb me Xiami Pistons 2 nu al paar maandjes maar ineens doet maar 1oortje het? En als ik de kabel op een bepaalde manier vasthoudt dan hoor ik via 2 oren geluid.

  Zijn ze gewoon kapot uit het niets? Bij het mp3 stuk als ik de kabel dan de tegen overgestelde richting trek hoor ik pas :|

  1. Axel

   Axel

   Kabelbreuk. Check ook of het je oortjes zijn en niet je telefoon of iets. Bij mij was het m'n telefoon

  2. Potatoe

   Potatoe

   @axel Ook precies op me iPad dus ... Naja heb nieuwe Pistons 3 gekocht en kwam binnen in 10uur tijd 

 8. [R] Mtech Usa [Zak Mesje] [Gearbest.com]

  Je kan daarnaast ook gewoon een mes bij je hebben voor de "handigheid" zo heb ik wel eens gehad dat ineens me snelbinders in me spaken zaten en dan kan je niet meer fietsen, wat tan dan pak ik mijn 1$ CC mesje als een gangster en ja. Daarnaast wat ik vind als je overvallen wordt door een of andere gucci boy hahah dan heeft een mes niet echt veel nut want ten eerste een trap tegen je hand met een schoen en die mes ligt op de grond. Daarnaast ga je serieus iemand steken over een telefoon? Denk dat het t niet waard is. Je kan daarnaast ook gewoon een mes bij je hebben voor de "handigheid" zo heb ik wel eens gehad dat ineens me snelbinders in me spaken zaten en dan kan je niet meer fietsen, wat tan dan pak ik mijn 1$ CC mesje als een gangster en ja. Daarnaast wat ik vind als je overvallen wordt door een of andere gucci boy hahah dan heeft een mes niet echt veel nut want ten eerste een trap tegen je hand met een schoen en die mes ligt op de grond. Daarnaast ga je serieus iemand steken over een telefoon? Denk dat het t niet waard is.
 9. Bepalen wanneer het een namaak artikel is

  Pff altijd Risco tuurlijk krijgt deze kerel dan geen motivatie, een horloge van 10 a 20 euro voor ongeveer 6 euro gekocht. Als jij het merk al niet ment laat staan de Douane en anders het is een horloge van 6 euro laat dat gewoon op het pakket staan? Krijg je ook problemen met een Portemonee van een of andere chineze naam die je voor 2 euro hebt gekocht en hij is op internet gelezen 10 euro. Denk dat je eerder bang moet zijn al je een Patek van 500 euro namaak koopt die origineel 40K is dan een horloge van 6 euro.
 10. (Offline) Verkooptechnieken

  Slim man,   Als mensen vragen heb je X en dan blijven ze altijd door vragen ja heb je dit ook heb je foto's? stuur ik ze gewoon voortaan de lijst.
 11. Het Fitness Topic

  Leeftijd: 15 VetPercentage: 16 % Lengte: 172 CM   Grappig hoe ik sterker ben / fysiek beter maar het Vet Percentage is met 1% gedaalt vergeleken met vorig jaar was ik best wel dik enzo. Maar het verschilt 1%? Zo zie ik nu gewoon beetje Buikspieren en "zijbuikspieren"   Zie vooral dingen zoals: beter eruit zien in Shirts, Aders die meer tevoorschijn komen en kracht verbeteren.
 12. (Offline) Verkooptechnieken

  Ja zag het dernet ook pas haha maar alsnog betekent dat tie alsnog gewoon een Profiteur kan zijn.
 13. (Offline) Verkooptechnieken

  Was gewoon om te zorgen dat zo'n Profiteur het foute spoor opzet.
 14. [Review] Earson ER-160 (Bluetooth speaker)

    Hahahah echt zo man, met die S11 hoor je altijd Bluetooth Device is ready to Pail (Pair) echt irritant in het openbaar. Vind zelf dat ze gewoon zo'n standaart geluidje moeten invullen of iets.
 15. Spijt na bestellen topic (China)

  Het topic waar je iets heb besteld bijvoorbeeld maar achteraf wel spijt heb gekregen en niet meer gaat doen haha Laat het weten   CSSbuy: Zelf heel lang hier besteld maar ook ik ben uiteindelijk genaaid door de flikkers met een shirt waar ik een maand op moest wachten voor verzenden en hem ondertussen niet eens kon terug sturen.   Zaklamp Taser: Ja zoals je al gokte, gepakt door de Douane en gelukkig alleen een waarschuwing gekregen.   DX: Persoonlijk heb ik heel lang hier besteld omdat de verzending top was en de producten ook alleen totdat ik een pakket had die nooit was aangekomen moest ik zogenaamd 3 a 5 maanden wachten misschien dat tie dan wel aankwam en dus uiteindelijk nooit meer me geld terug gekregen

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten