Matthijs

Administrators
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Matthijs

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht Vrouw
 1. Hallo!

  Welkom Richard, je bent hier op de juiste plek Als je reviews etc. wilt plaatsen kun je enorm veel bezoekers helpen!
 2. 'Kledinglijn'

  Via Alibaba.com kun je dit het beste vinden! Vraag een aantal samples op bij leveranciers. Wie is de doelgroep voor de petjes? Wellicht handig voor het verzinnen van een naam
 3. Niet tevreden over service

  Zulke situaties blijven lastig op AliExpress.com, dat je de helft terug krijgt is al een goed begin... 
 4. Trackcode werkt niet?

  Kan even duren inderdaad, heb je inmiddels al wat gehoord?
 5. Pakket onderweg en nu in Turkije

  Nog geen ervaring mee, hou ons op de hoogte we zijn ook wel benieuwd
 6. Alibaba DHL verzending kopen

  Interessant, ik heb hier geen ervaringen mee maar ik ga het topic volgen
 7. Dhl douane controle achteraf

  Zou kunnen, heb je wellicht al een antwoord gekregen?
 8. Hello

  Deze tactiek houden veel mensen aan! Waar shop je voornamelijk? ;-)
 9. Waardebrief en namaak

  Ik zou voor optie 2 gaan, je kunt het beter op safe spelen en het nog een keer proberen. Succes en hou ons op de hoogte:)
 10. Kan ik een pakketje bij het postkantoor leveren

  Helaas is dit niet mogelijk, als het pakketje geweigerd wordt dan komt deze wel automatisch bij het postkantoor terecht. Maar via Aliexpress komt het vaak genoeg met de brievenbus post waardoor het gewoon naar binnen geschoven wordt. Je zou dus alleen aan je familie kunnen vragen om het niet te openen.
 11. Inkoop

  Alibaba.com is waarschijnlijk de beste optie. Kun je iets specifieker zijn? Naar wat voor een producten ben je opzoek?    
 12. Mariobrands/ Modatal

  De verzending uit China kan nog wel eens verschillen, ik zou het dus even rustig afhouden.   Geef je een update als je het binnen hebt?
 13. 11-11 bij AliBaba & Aliexpress

  De Chinese webwinkelgigant Alibaba heeft op Singles Day een nieuw omzetrecord gevestigd.    Consumenten bestelden op de jaarlijkse feestdag ter ere van het vrijgezellenbestaan voor minstens 102 miljard yuan (13,8 miljard euro) aan spullen. Een jaar eerder bleef de teller steken op 91 miljard yuan. Singles Day wordt sinds de jaren negentig jaarlijks gevierd op 11 november. Dat de feestdag tegenwoordig vooral in het teken staat van shoppen, is het werk van Alibaba. Het bedrijf probeert consumenten sinds 2009 op 11 november te lokken met aantrekkelijke kortingen op merkproducten. Net zoals Amerikaanse retailers dat doen op de dag na Thanksgiving, ook wel Black Friday genoemd. Hoogtijdagen  Inmiddels is Singles Day wat omzet betreft het belangrijkste winkelevenement ter wereld. Er wordt die dag meer omgezet dan op Black Friday en Cyber Monday, de twee hoogtijdagen van de Amerikaanse decemberverkopen, bij elkaar. De verkopen op Singles Day worden gezien als een barometer voor de Chinese economie, de op een na grootste ter wereld. Dit jaar waren vooral de nieuwe iPhones die Apple dit jaar introduceerde erg gewild in de bij Alibaba aangesloten webshops. Ook sportkleding van merken als Nike en Adidas werd goed verkocht, net als consumentenelektronica van het Chinese technologieconcern Haier. Bron: http://www.nu.nl/economie/4349442/hoogste-omzet-ooit-alibaba-singles-day.html?redirect=1
 14. Nog 3 dagen en dan is het 11-11. Dat betekend dat het grootste shopping event van Alibaba plaats vindt. De dag bestaat ook wel bekend als “Singles Day” bij AliExpress. Dit is de grootste online sale ter wereld. Voorbeeld: vorig jaar stond 14 uur na de start van Singles Day de teller bij Alibaba/AliExpress al op 9 miljard euro. Ter vergelijking: in Nederland wordt jaarlijks 16 miljard euro uitgegeven aan online verkoop!   Gaan jullie er extra door shoppen?
 15. Horloge hong kong post

  Hier uit is alleen op te maken dat hij niet meer in Hongkong is. Waarschijnlijk krijg je weer een bevestiging als deze in de haven is aangekomen van Rotterdam.  Hou ons op de hoogte:)

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Contact