Gearbest intel promotion promotion
intel promotion

DanielZ

Administrators
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over DanielZ

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht Vrouw
 1. hoi

  Welkom
 2. Kijk hier even rond zou ik zeggen http://www.chinesewebshop.net/betrouwbare-chinese-webshops/ wellicht dat een shop uit deze lijst het aanbied.
 3. Sieraden web site

  Je zou hier wellicht kunnen kijken http://www.chinesewebshop.net/betrouwbare-chinese-webshops/ staan vrijwel alle shops. Diverse zijn actief in de mode branche waar je genoeg sieraden kunt vinden.
 4. Gearbest Giveaway! Doe mee met de actie!

  De winnaar van de actie is Tokko1, graag contact met mij opnemen via pm.   Binnenkort weer een actie, houd het forum daarom in de gaten!
 5. Gearbest Giveaway! Doe mee met de actie!

  Nog twee dagen om mee te doen!
 6. Gearbest Giveaway! Doe mee met de actie!

  Bedankt voor de inzendingen zover, nog 5 dagen kan er mee worden gedaan!  
 7. Gearbest Giveaway! Doe mee met de actie!

  Zie onderstaande foto voor meer informatie m.b.t. de batterij.    
 8. Gearbest Giveaway! Doe mee met de actie!

  Beste leden, In samenwerking met Gearbest houden wij een actie van 10 tot 25 maart. Gearbest.com bestaat namelijk 3 jaar en dat vieren zij graag door een prijs weg te geven hier op het forum. Welke prijs wordt weggegeven? Gearbest geeft een smartphone weg, ten waarde van circa € 120. Namelijk de Ulefone Gemini 4G Phablet. Link product: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_607539.html?lkid=10395022 Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel: reageer op dit topic!  De winnaar wordt bekend gemaakt op 26 maart. Dit wordt gedaan op basis van loting door Gearbest. Tijdens deze periode zijn er nog vele acties en aantrekkelijke deals bij Gearbest waaraan jij kunt deelnemen om producten te winnen. Alle acties vindt je op http://www.gearbest.com/m-promotion-active-283.html Doe mee en maak kans op deze smartphone uit China. Vragen? Stel ze gerust hier in het topic!
 9. Verdwijnen van winkels op Aliexpress

  Dit is mij nog niet eerder opgevallen, maar goed om rekening mee te houden. Het is wel verdacht, ik zou er niet zo snel bestellen.
 10. aliexpress

  Probeer het hier even: https://www.aliexpress.com/help/contactus.htm?spm=2114.11010108.0.0.VBnbSR Ook kan je ze raadplegen met een chat.
 11. Hoi

  Welkom op het forum!
 12. Leuke uitgebreide review, bedankt! 
 13. Beste site

  Het is verstandig om eerst wat meer onderzoek te doen. Lees een aantal topics door dat hierover gaan op het forum en kom dan met gerichte vragen zodat mensen je beter kunnen helpen.
 14. Ziet er goed uit op het eerste oog. Ben benieuwd naar je review over een poosje:)
 15. Geld omwisselen of gewoon pinnen bij de ING?

  Wat ik weet is dat je met omwisselen altijd het meeste verliest, vaak wel tot 20%. Pinnen met creditcard kost ook wat helaas, hierbij betaal je een vast bedrag voor het pinnen en verlies je ook wat op het omrekenen, maar dit is een stuk minder dan als je in Nederland zou pinnen en zou omwisselen bij een wisselkantoor.

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Contact