Turbo

Lid
 • Aantal items

  28
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Brief Douane/postnl Uitleg En Meer!

  Ik was eerst ook erg bang om boven de 22 euro te bestellen. maar nu zit ik al op bedragen van boven de 45 euro. net weer een action camera besteld en 19 usd laten zetten op het pakket,en gewoon laten invullen dat het om een action camera gaat,daar kom je volgens mij ook het verste mee.. maar vooral niet laten verzenden met post.nl ,en ik heb nog nooit niks moeten bijbetalen
 2. daadwerkelijke levertijd

  epacket is echt supersnel. op 7 februari gepost door de verkoper en vandaag 15 februari kwam de postbode er al mee. in totaal dus geleverd in 7 dagen!!! alleen valt mij op dat veel verkopers van Aliexpress het als brievenbus post opsturen terwijl het er niet eens door past.gelukkig was ik thuis en hoorde ik iets aan mijn bus want de postbode was het pakje er proberen in aan het proppen.ik deed snel open en ze wilden net weggaan en hoorde hem al zeggen tegen zijn collega,het past niet .de doos was daardoor wel wat gedeukt maar de inhoud gelukkig niet beschadigd. ik vraag mij toch wel af wat er gebeurd als ze het niet door de bus krijgen en je ook niet thuis bent? misschien houden ze het dan wel zelf,of sturen het terug. veel lees je op Aliexpress bij feedback dat er niks ontvangen is, maar ik denk dus dat de post het dan niet heeft kunnen bezorgen en het misschien wel terug gestuurd word. kijk dus goed op je tracking en zorg dus altijd dat je thuis bent om de post te onderscheppen. nu verwacht ik nog 5 dingen.
 3. retour zending problemen

  goed geregeld.je ziet wel als je zeg waar het op staat ze er niet onderuit kunnen, ze proberen je altijd eerst uit. maar je bent in principe beschermt tegen het verkeerde artikel opgestuurd krijgen, dus het is hun fout en daar moet jij dan niet voor opdraaien..   een tip die ik je wil geven is om dit toch in je feedback mee te nemen,
 4. retour zending problemen

  Terug sturen loont volgens mij niet echt. als de verkoper de verzendkosten uit Nederland moet gaan vergoeden kun je net zo goed het verkeerd opgestuurde artikel houden.of het moet om tientallen tot 100 euro's gaan. ik heb het laatst ook gehad met een paar handschoenen van 5 euro. die maatvoering was niet zoals er stond maar vielen 2 maten kleiner uit. dispute geopend en geld terug gehad en niks terug opgestuurd maar bij een andere verkoper dezelfde handschoenen besteld in 2 maten groter voor dezelfde prijs.   ik had ook wel bij dezelfde weer kunnen bestellen maar dat vertrouwde ik niet omdat er heel wat aan vooraf gegaan was voordat ik het dispute won.en ik dus alles uit de kast heb moeten halen dat Aliexpress het dispute in mijn voordeel sloot. de verkoper vroeg mij eerst de handschoenen zelf te verkopen en met dat geld nieuwe bij hem te kopen.daarna probeerde hij me af te schepen met een kortingscoupon van 1 dollar. te besteden bij hem. ja daag heb ik toen gezegd, en toen begon hij te vertellen dat hij een arme chinees was die bijna in de goot leefde en niks verdiende aan zijn koopwaar en of ik daar medelijden mee kon hebben. je maakt wat mee op Aliexpress maar pas op want ze zijn niet te vertrouwen. een vriend van mij bestelde een laserpen en kreeg een andere als afgebeeld was. een prul dat gelijk al uit elkaar viel. de verkoper zei toen als je nog iets bij mij koopt dan stuur ik je een andere er samen bij op. dus hij deed dat nog ook met zijn zatte kop. en wat denk je.. geen laserpen in de enveloppe natuurlijk. hij reageerde met OMG is it lost ,i think it fall out and send you a new one. nu 6 weken later dus nog niks gehad.
 5. daadwerkelijke levertijd

  Ik bestel heel veel via Aliexpress ,volgens mij zijn de levertijden ook afhankelijk zijn van de locatie waar de verkoper in China zit  en ook afhankelijk met welk post bedrijf je het besteld, via post.nl met RS code heb ik het vaak binnen 8 tot 12 dagen.wel bestellingen onder de 22 euro, mijn ervaring is dat post malysia erg lang duurt,meestal 3 tot 4 weken.maar het ligt er ook aan of je bestelling gelijk mee kan met het vliegtuig en bij de douane er gelijk door komt.   precies 8 dagen vanaf de betaling (dus niet verzending) is tot nu toe het snelste wat ik gehad heb, ik hoop daar ooit nog onder te komen.   ik heb nu een bestelling met epacket besteld. er stond tussen 5 en 17 dagen. afgelopen donderdag verstuurd en een dag later al op het vliegtuig naar NLAMSA dus ben benieuwd wanneer ik dat thuis ga krijgen.  
 6. Ik vroeg mij af of je een pistool aansteker uit china mag bestelen. bij veel stond namelijk bij kan niet naar Nederland verzenden. bij eentje stond gewon dat het gratis aan nederland verzonden kon worden., is het dan aannemelijk dat die dan wel besteld mag worden als er niks van bij staat dat het niet kan?    
 7. douane ,btw betalen bij 23 euro?

  Denk dat het gewoon een kwestie van geluk hebben is.
 8. PostNL Handleiding?!

  Hier ben ik het niet mee eens. ik heb 3 dingetjes besteld op dezelfde dag en betaald op dezelfde dag, 2 via china post die ik beiden al in 8 tot 12 dagen geleverd kreeg. en eentje via post.nl met RS code die nog steeds niet binnen is. de status staat al weken op ready to shipment.ik geloof er ook niet in dat ik het nog ga krijgen. ik bestel dus nooit meer met post.nl
 9. Ik heb de eerste verkoper al positieve 5 sterren feedback gegeven. ik kon niet anders. het was keurig verpakt en alles van inhoud klopte en zag er zeer goed uit.en dat binnen 8 dagen... meteen een foto bij de feedback gevoegd van het product en lovende woorden geschreven voor de verkoper. zo ben ik dan ook weer. als iets of iemand goed is dan dan prijs ik dat helemaal de hemel in.
 10. ik heb dus mijn eerste pakketje uit China al binnen. 14 oktober betaald met Ideal betalen en nu 8 dagen later dus bezorgd met post.nl ik vraag mij dus af waarom de andere verkoper er eerst een week over moet doen om een pakketje aan te melden en het na 8 dagen pas gaat posten? toen ik bestelde waren er 923 stuks op voorraad en nadat ik betaald had stond de teller op 922,er stond overigens met post.nl levertijd 16 tot 26 dagen. het pakketje wat ik binnen heb in 8 dagen zou 20 tot 38 dagen zijn. volgens mij ligt het gewoon aan de verkoper wanneer hij verzend,hij krijgt een week de tijd om te posten en wacht de volle tijd gewoon express af.er staat wel bij als je nu betaald gaat het dezelfde dag nog weg maar dat is de eerste leugen al. zijn sommige verkopers niet gewoon express veel te traag. beetje zoveel mogelijk tijd rekken zodat jij niet op tijd een dispute kan openen ik bestelde een carburateur met powerjet. dit stond erbij beschreven, maar op foto's van klanten zag ik dat er geen powerjet op zat. ik heb hier eerst een mail over gestuurd en kreeg als antwoord dat ze de carburateur geupdate hadden en nu met powerjet. ik moet het eerst nog eens zien of het echt waar is met dat hij er nu zo lang over doet.. eigenlijk had ik al een slecht gevoel erbij maar toch besteld om eens te kijken of het waar is.het is ook iets van 20 euro en ik kan er altijd nog mijn geld op terug vragen als het produkt niet zo is als beschreven staat.  
 11. zelfs in Nederland laten ze je nog betalen en leveren ze niet. dus waarom je steeds zegt dat ik in Nederland moet kopen slaat ook helemaal nergens op!
 12. douane ,btw betalen bij 23 euro?

  Ik bestel ook veel in Nederland en zelfs hier word je vaak genept. spullen met beschadigingen of niet zo als beschreven. aan mij hebben ze dan de verkeerde.   maar het is voor mij de tweede keer dat ik in china bestel. de eerste keer kwam post.nl al gelijk aan de deur met 40 euro bij betalen.
 13. Douane Dilemma

  Mooi dat het goed gekomen is. maar ik wilde alleen maar aangeven dat mensen zo makkelijk met grootspraak tegen anderen door de te zeggen mij pakken ze niet hoor,en je moet zelf even een factuurtje maken enz.  alsof ze daar bij de douane oliedom zijn en maar een beetje niks zitten te doen. ik snap best dat niemand bij wil bijbetalen maar als je besteld boven de 22 euro kun je verwachten dat je wettelijk gezien kans loopt om bij te betalen.
 14. 1 pakketje is al in amsterdam, terwijl het ander pakketje nog steeds niet gepost is. dit ligt toch echt wel aan de verkoper? vind het een slechte zaak als hun het niet direct posten. het lijkt erop dat ze de tijd zoveel mogelijk vol willen maken zodat de klant niet op tijd een dispute kan openen. hierover las ik ook iets bij feedback, de verkoper ontkent natuurlijk maar die chinezen zijn best gehaaid volgens mij.. did not receive the item. I think this is one of those people who take your money and hope you don´t create a dispute in time. Would not buy again here.   als ik dat had geweten dat hij mij dat ook wilde flikken had ik daar niet besteld maar ik ga dan dezelfde feedback schrijven.
 15. [ P] PostNL.NL GRATIS BELLEN !!!

  Hahahaha ik lees hier je bericht en lig weer meteen plat van het lachen. ik belde namelijk ook altijd naar het zakelijk nummer van post.nl   Volgens mij worden deze gesprekken ook opgenomen vanwege veiligheids redenen ofzo.. zo maakte ik het eens mee na dat iemand het voor mij uitgezocht had een andere medewerker de telefoon daar afpakte van degene met wie ik aan het bellen was (waarschijnlijk had die wat opgevangen)en vroeg van welk bedrijf ik was en naar mijn zakelijke klantnummer  .die had ik natuurlijk niet dus werd snel de hoorn erop gegooit door haar collega haha, maar ik had inmiddels al mijn informatie waar mijn pakket zich bevond.   het lijkt erop dat hun tijd door jou nog eens apart betaald moet worden  ,ook is het voor hun belangrijk om te weten of jij de ontvanger of de verzenden bent.zeg je de ontvanger te zijn dan verwijzen ze je door naar de verzender    

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten