Turbo

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Kan je ergens een klacht indienen?

  Hoppa vandaag weer geld terug gekregen via dispute bij Aliexpress! dit keer van een RC auto die een paar krasjes had maar het verder wel goed doet, ook heb ik al een hoop gratis andere dingen eraan over gehouden want terug sturen hoef ik nooit,   tip. maak bij elk pakje wat je opent gelijk een filmpje ervan ,dan kunnen ze nooit beweren dat het door jou komt.    
 2. Brief met boete van advocaat

  Gewoon zo laten, en ook geen brieven tekenen. niet open doen voor de postbode of weigeren het aan te nemen,
 3. 30% van de pakketjes komen niet aan.

  Kan ook komen dat post.nl jou pakket niet heeft bezorgd,  vandaag zelf meegemaakt .ik had geen verdere tracking informatie nadat het in Nederland aangekomen was, post.nl kwam niet met het pakket aan de deur dus ook geen kaartje in de bus gehad, maar bracht het gelijk naar een afhaal lokatie zonder eerst aan de deur komen bezorgen en zonder mij in te lichten, gelukkig heb ik een account op post.nl en daar het tracking nummer ingevoerd en er zo achter kwam anders had ik nog 3 weken gewacht met de gedachte dat de douane mijn pakket nog aan het inklaren was en zou het dan ondertussen zijn terug gestuurd naar china zonder dat ik het wist. zo raakt je pakket dus wel kwijt ja.
 4. Kan je ergens een klacht indienen?

  Tja je hebt je gewoon beet laten nemen door die chinese gasten. zo proberen ze dat altijd. beloven en nog eens beloven tot je dispute tijd is verlopen en jij dus geen poot meer hebt om op te staan. van dat speciaal laten maken is natuurlijk ook onzin,die flesjes hadden ze gewoon al .ze spelen het zo alsof ze stom zijn en het niet goed weten maar weten dondersgoed dat jij er niks mee kunt.en kan je er wat mee dan komt er weer wel iets anders bij hun om de hoek zoals zogenaamd extra kosten voor hun waar ze op het laatste moment dan achter komen etc zodat het toch weer niet door kan gaan in hun voordeel want zo verstijkt de dispute tijd alleen maar en hopen ze dat jij die niet opent.zo spelen die chinezen dat. uiteindelijk na lang touwtrekken blijf jij ermee zitten en hun gaan vrij uit..   gewoon genoegen nemen met je flesjes die je hebt gekregen en anders had je een dispute op tijd moeten openen met als reden product niet zo als beschreven maar die kans heb je gehad.. ik snap niet dat er altijd mensen zijn die denken dat de verkopers op aliexpress het wel zullen gaan oplossen buiten het dispute om. trap daar dus nooit in want ze zijn allang blij dat ze jou geld hebben en er niks voor hoeven terug te geven. het zijn net piraten ,ze pakken alles en geven niks terug. vertrouw dus niks!   ik heb het zelf ook vaak gehad. bestel je iets en dan krijg je of de verkeerde kleur of de verkeerde maat,  niet in onderhandeling gaan bij verkeerd ontvangen goederen maar beter direct een dispute openen ,heb altijd geld terug gehad en het verkeerd beschreven product mag je dan nog houden ook, heb je nog niks ontvangen dan geen risico nemen.en goed je protectietijd in de gaten houden net nog met een usb aansteker gehad, was in beslag genomen door de douane in china. zodra ik het zag op de tracking bericht gestuurd naar verkoper. die zei dat de aansteker gewoon in transit was. maar stond toch echt op de tracking vernietigd in sorteercentrum. hij zou het uit gaan zoeken en vroeg mij hem een paar dagen met rust te laten .maar een maand later hoorde ik nog niks terug. daarna weer mailen en kwam die ineens met een nieuw tracking nummer van al 10 dagen oud. tracking nummer bestond wel maar was waarschijnlijk  gewoon van een andere koper zodat ik moest denken dat er nieuwe aansteker voor mij onderweg was maar dispute tijd verliep ondertussen .dus hij hoopte natuurlijk dat ik dacht dat er een nieuwe naar mij onderweg was en dan geen dispute zou openen. daarna hem nog een berichtje gestuurd dat ik nog niks ontvangen had. toen kreeg ik weer een bericht terug dat hij het uit ging zoeken en ik maar geduld moest hebben en of ik daar weer even op kon wachten.nou mooi niet dus, ik dacht zoek jij het maar lekker uit en heb een dispute geopend en heb mijn geld inmiddels van Ali terug gekregen. dat aan het lijntje worden gehouden door verkopers kost jou alleen maar geld .
 5. Eerste keer bestellen.

  Dit kan jij ons nu ondertussen waarschijnlijk beter vertellen want niemand heeft intussen gereageerd waarschijnlijk omdat ze het ook niet weten ,en ik neem aan gezien de besteldatum 2 maanden terug dat je intussen of je spullen al hebt of je ervaring met de douane voor beslag name van je nep schoenen hebt. dus vertel het ons dan maar?????  Alvast bedankt!
 6. Brief van advocatenbureau

  Omdat je maar een paar dingetjes hebt kunnen ze je niks maken al proberen ze het wel,    loze dreigementen dus..
 7. Brief van advocatenbureau

  Ik zal maar even reageren want anders heb je over 2 maanden nog geen antwoord. dit is het minst actieve forum wat ik ooit heb meegemaakt.of de meesten komen enkel lezen en denken ik reageer niet of zoek het zelf uit. maar ik zou die brief lekker verscheuren als ik jou was. 
 8. 1pakket ontvangen van de 2

  En welke informatie geeft de andere tracking code? 
 9. Brief met boete van advocaat

  Gewoon niet op reageren! voor 2 doosjes gaan ze je echt niet aanklagen. het meest misdadige eraan vind ik dat ze jou nu geld proberen afhandig te maken door te gaan dreigen.je zou eigenlijk daarvoor hun moeten aanklagen.ik vind dat meer misdadig dan 2 lege kartonnen doosjes met een Rolex logo erop kopen. schijnbaar is het ook altijd makkelijker om onschuldige kopers aan te pakken dan de makers ervan. jij weet tenslotte toch ook niet direct of het nep is.. als een verkoper zegt het is echt en het blijkt achteraf nep vind ik niet dat ze jou moeten aanpakken.
 10. 30% van de pakketjes komen niet aan.

  Sommige verkopers sturen niet eens op. dat heb ik ook meegemaakt. dan maken ze wel een verzendlabel aan maar sturen niks, wat daar de bedoeling van is weet ik ook niet precies maar ik kreeg mijn geld wel terug van de verkoper. ik denk dat de verkoper het product gewoon dan niet op voorraad had .sommige kopers drukken nogal gauw op de knop dat het verzonden is maar dan hebben ze dat in werkelijkheid nog niet gedaan. leuk vind ik dat niet want dan krijg je bericht seller ship the order today en is er nog niks op de post.
 11. Beste China shoppers, Ik ben van plan om een RC auto te bestellen via Aliexpress, alleen is dit een grotere auto 1 op 10 met een pakket gewicht van 5 kilo, nu mag je onder de 22 euro vrij bestelen maar een waarde in laten vullen van bv 20 USDollar lijkt mij op zo'n zwaar pakket toch erg verdacht? ik weet niet precies hoe de douane te werk gaat met grotere en zwaardere pakketten ,of word een pakket niet perse op waarde geschat en beoordeeld op gewicht en grote??? want de douane zal inmiddels wel weten dat er op bijna elk pakketje wat uit China komt een lagere waarde staat ingevuld dan wat er voor betaald is.. de auto kost meer dan 260 euro dus heb uitgerekend dat je dan ongeveer 80 euro bij moet betalen,een hoop geld dus. ik vroeg mij af of het dan misschien slimmer is om bv 100 euro in te laten vullen,zodat ze misschien niet erachter gaan zoeken en ik wel iets bij moet betalen maar niet het volle pond, dat scheelt toch weer geld en dan geloven ze het misschien wel gelijk zonder gedoe met invul brieven sturen etc het liefste betaal ik natuurlijk helemaal niks bij maar als het dan toch moet liever 3 tientjes dan 80 euro want ik las namelijk bij feedback van iemand uit Nederland die ook deze auto had gekocht 2 maanden terug het volle pond moest bij betalen dus de douane heeft zijn zending wel gecontroleerd.of heeft deze koper gewoon puur pech gehad en laat de douane ook grotere en zwaardere pakketten gaan?? wie heeft daar ervaring mee???? dit zou ik heel graag willen weten want ik heb niet de ervaring met grote en zware pakketten bestellen en het idee dat de douane elk pakket boven de 4 a 5 kilo wat een grote afmeting heeft bv eruit haalt om te onderzoeken .ik bestel wel vaak ver boven de 22 euro maar dan gaat het toch om lichte en niet al te grote pakketten.deze komen er altijd door daarom denk ik dat de douane alleen op groot formaat en zwaar gewicht gaat grabbelen. maar misschien heb ik het mis? zijn er misschien kopers die hier ervaring mee hebben?  en worden pakketten ook doorgelicht met rontgen apparaten bij de douane zodat ze zien wat het ongeveer is?   bedankt alvast voor de antwoorden,  
 12. Brief Douane/postnl Uitleg En Meer!

  Ik was eerst ook erg bang om boven de 22 euro te bestellen. maar nu zit ik al op bedragen van boven de 45 euro. net weer een action camera besteld en 19 usd laten zetten op het pakket,en gewoon laten invullen dat het om een action camera gaat,daar kom je volgens mij ook het verste mee.. maar vooral niet laten verzenden met post.nl ,en ik heb nog nooit niks moeten bijbetalen
 13. daadwerkelijke levertijd

  epacket is echt supersnel. op 7 februari gepost door de verkoper en vandaag 15 februari kwam de postbode er al mee. in totaal dus geleverd in 7 dagen!!! alleen valt mij op dat veel verkopers van Aliexpress het als brievenbus post opsturen terwijl het er niet eens door past.gelukkig was ik thuis en hoorde ik iets aan mijn bus want de postbode was het pakje er proberen in aan het proppen.ik deed snel open en ze wilden net weggaan en hoorde hem al zeggen tegen zijn collega,het past niet .de doos was daardoor wel wat gedeukt maar de inhoud gelukkig niet beschadigd. ik vraag mij toch wel af wat er gebeurd als ze het niet door de bus krijgen en je ook niet thuis bent? misschien houden ze het dan wel zelf,of sturen het terug. veel lees je op Aliexpress bij feedback dat er niks ontvangen is, maar ik denk dus dat de post het dan niet heeft kunnen bezorgen en het misschien wel terug gestuurd word. kijk dus goed op je tracking en zorg dus altijd dat je thuis bent om de post te onderscheppen. nu verwacht ik nog 5 dingen.
 14. retour zending problemen

  goed geregeld.je ziet wel als je zeg waar het op staat ze er niet onderuit kunnen, ze proberen je altijd eerst uit. maar je bent in principe beschermt tegen het verkeerde artikel opgestuurd krijgen, dus het is hun fout en daar moet jij dan niet voor opdraaien..   een tip die ik je wil geven is om dit toch in je feedback mee te nemen,
 15. retour zending problemen

  Terug sturen loont volgens mij niet echt. als de verkoper de verzendkosten uit Nederland moet gaan vergoeden kun je net zo goed het verkeerd opgestuurde artikel houden.of het moet om tientallen tot 100 euro's gaan. ik heb het laatst ook gehad met een paar handschoenen van 5 euro. die maatvoering was niet zoals er stond maar vielen 2 maten kleiner uit. dispute geopend en geld terug gehad en niks terug opgestuurd maar bij een andere verkoper dezelfde handschoenen besteld in 2 maten groter voor dezelfde prijs.   ik had ook wel bij dezelfde weer kunnen bestellen maar dat vertrouwde ik niet omdat er heel wat aan vooraf gegaan was voordat ik het dispute won.en ik dus alles uit de kast heb moeten halen dat Aliexpress het dispute in mijn voordeel sloot. de verkoper vroeg mij eerst de handschoenen zelf te verkopen en met dat geld nieuwe bij hem te kopen.daarna probeerde hij me af te schepen met een kortingscoupon van 1 dollar. te besteden bij hem. ja daag heb ik toen gezegd, en toen begon hij te vertellen dat hij een arme chinees was die bijna in de goot leefde en niks verdiende aan zijn koopwaar en of ik daar medelijden mee kon hebben. je maakt wat mee op Aliexpress maar pas op want ze zijn niet te vertrouwen. een vriend van mij bestelde een laserpen en kreeg een andere als afgebeeld was. een prul dat gelijk al uit elkaar viel. de verkoper zei toen als je nog iets bij mij koopt dan stuur ik je een andere er samen bij op. dus hij deed dat nog ook met zijn zatte kop. en wat denk je.. geen laserpen in de enveloppe natuurlijk. hij reageerde met OMG is it lost ,i think it fall out and send you a new one. nu 6 weken later dus nog niks gehad.

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten