Robert

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Oh wat vervelend! Ik heb wel vaker verhalen gelezen dat de customer service van aliexpress niet subliem is. Het enige wat ze hebben is een chat-functie, en een telefoonnummer waar je Manderijns voor dient te spreken. Wellicht een idee om iemand te zoeken die die taal spreekt en namens jou kan bellen?
 2. pakket van aliexpress

  Precies.. de chinezen zijn niet zo concreet en snel zoals we hier in Nederland zijn gewend
 3. Hello

  Hi Hobbit, welkom! Ik bestel wel vaker dingen boven de 22 euro, en heb tot nu toe nog geen problemen gehad
 4. Beste oordopjes?

  Ik ben nog altijd heel erg fan van de iphone oortjes. Ik heb een hekel aan die oortjes die helemaal je oren in moeten, die vallen bij mij altijd uit..
 5. Het wat-is-jou-favoriete-game topic

  Ik ben zelf niet zo van de consoles, maar ik speel wel regelmatig strategische spellen online. Zo vind ik het leuk om de tafelspelen van NetEnt (denk aan blackjack en poker) te spelen en kan ik uren besteden aan Forge of Empires.
 6. Dhl douane controle achteraf

  Ik zou hier even achteraan bellen als ik jou was
 7. Eerste product: Een set kralen Waarde: $ 15,00 Webshop: pandahall.com  
 8. Naar Welk Lied Luister Je Nu?

  In the name of love - Martin Garrix en Bebe Rexha
 9. VREEMDE TRACKINGINFROMATIE

  Hey Max, Vanuit China hoef je er helemaal niet raar van op te kijken als het 2 maanden duurt voordat je iets hebt ontvangen. Wij zijn onwijs verwent met de wijze waarop Nederlandse post wordt geleverd.  Als ik kijk op de volgende website: https://www.trackingmore.com/china-post-tracking.html zie je dat er wel beweging in je pakketjes zit. Bij de ene staan wat meer updates dan bij de ander. Mocht je het niet vertrouwen, kun je altijd even het nummer bellen wat erbij staat. Maar in principe is het vrij normaal dat een levering vanuit China wat langer kan duren. 
 10. Robert stelt zich voor

  Hallo allemaal, Mijn naam is Robert en samen met een vriendin maak ik sieraden. Hiervoor koop ik de materialen voornamelijk in China in, bedeltjes etc. Bij toeval kwam ik terecht op dit forum wat mij wel erg handig lijkt.  Gegroet!

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten