Toto

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. 2 aankopen bij aliexpress

  Verleden week 2 base bol caps met een soort plastieke helm in de cap voor met de fiets te gaan rijden "Veiligheid eerst" , 2 voor de prijs van 13,60 euro. In Belgie kost dat voor 1 stuk 35 euro. Gisteren een SD card bestelt aan de prijs van 8,34 - 32 GB , Belgie is de kostprijs tussen 15 en 30 euro Hopelijk zijn de caps de  goeie maat en passen ze . Voor beide aankopen "gratis verzending" MVG toto producten geleverd , geef ik een update.
 2. retour zending problemen

  Ik heb een resops terug gedaan naar de pers dat ik niks betaal ,dat het me meer geld gaat kosten voor de return,en ook dat het juiste kleur moet opsturen anders dat we niks meer aan hem kopen en dat ik zal doorzeggen aan andere pers en vrienden van me. respons : oke meneer ik zal het juiste kleur opsturen en u moet niks betalen. hopelijk kunnen we nog verder zaken doen met u. grzzz
 3. retour zending problemen

  Heb het zelfde probleem,verkeerde kleur gekregen . De verkoper vraagt het item terug te sturen,zo doende dat hij het goeie kleur kan opsturen. Ik vraag mijn geld niet terug. Maar mijn buikgevoel zegt dat hij het goeie kleur niet zal opsturen, niet vooraleer ik het verkeerde terug stuur. En dat de kosten voor mij zullen zijn, het weeg maar 30 gram "maar het moet naar china"dus de prijs zal hoger liggen dan het product dat ik gekocht heb ? Wie kan een beetje helpen hoe ik het wel moet doen Thx een hope........

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten