clara

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hallo, ik weet het niet zeker maar dat is mogelijk want ik heb vernomen dat ze vele website links weggehaald hebben.
 2. Dhgate duane

  Misschien gaat dit je helpen: http://www.chinesewebshop.net/invoerrechten-china/
 3. Wat nu ???

  Niet alle verkopers zijn te vertrouwen. Het beste wat je kunt doen is contact blijven zoeken met de verkoper. Heb je de klantenservice van Aliexpress geprobeerd?
 4. Secrid Pasjeshouder

  Hallo. Heb je hun webshop geprobeerd? https://www.secrid.com/collectie/
 5. Fraude schoenenverkoop

  Ik zou zeggen dat het beter is om die 30% te nemen. Je hebt gelijk. Er is geen garantie dat je je geld terug gaat krijgen en ga je daarnaast ook nog geld verliezen wanneer je ze terug stuurt. Als je de schoenen stuurt naar de douane gaan ze je ook zeggen om de schoenen op eigen kosten terug te sturen of misschien om ze te vernietigen.
 6. hoi

 7. Post sinds donderdag on hold

  Ik heb vernomen dat Mariobrands alleen maar neppe producten verkoopt. Ik weet wel van iemand die neppe Adidas schoenen van Aliexpress besteld had. Ze kreeg een brief waarin ze mocht kiezen: invoerrechten betalen, het product terugsturen of vernietigen. Ik weet niet of ze dat hier ook gaan doen. Het ziet er wel naar uit dat je je geld niet meer terugkrijgt. Misschien kun je bij Mariobrands dan een refund aanvragen.
 8. verkoop site's nederland

  Zelf ken ik niemand, maar misschien kan deze link je helpen. Ook kun je hier alles lezen over namaak artikelen, douane en advocaten.
 9. Op zoek naar hentai figuren

  Probeer deze websites: Animegami AmiAmi HobbySearch Mandarake (sells rare figures) Jungle Good Smile Online Shop (often has exclusives) Crunchyroll Shop Hobby Link Japan (aka HLJ) Solaris Japan (MFC partner) Big in Japan (also has proxy service) Tokyo Otaku Mode FigureHaven Archonia (EU retailer) My Figure Collection - It's like My Anime List... but for figures! FigInStock - Get notifications when a figure becomes available in stores! Informatie komt van Reddit.

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten