bargra

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Yanwen track en trace

  Track en trace code van Yanwen: AA165469263YN Via een andere site: https://track24.net  ben ik er achtergekomen dat het pakket tussen 14 augustus en 17 september bezorgd wordt. Heb de verkoper ook al een berichtje gestuurd, maar nog niets van gehoord. Ook een bericht gestuurd naar DHL en GLS (ook nog niets van gehoord), Postnl heeft aangegeven dat ze nog geen 3S code van dit pakket hebben. Zou het pakket nog bij de douane liggen, maar toch niet zo lang? Of klopt die track en trace code niet en is het pakket nog onderweg.
 2. Yanwen track en trace

  Ik heb op 26 juni een bestelling gedaan bij DHgate (tas van ongeveer 30 euro). Heb een track en trace code ontvangen via de vervoerder: Yanwen. Op 5 juli zou het pakket al in Nederland aangekomen moeten zijn. Heb echter nog niets ontvangen. Ligt het pakket nog bij de douane? Wie neemt het vervoer op zich in Nederland, Postnl, DHL, GLS?

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten