maikel2140

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Namaak

  Ik ga ervan uit dat deze met airmal verscheept is, dus ik acht de kans niet hoog.
 2. Dhgate duane

  Met airmal en china post ordinary small packet is de kans zeer klein dat de douane het eruit pikt, met ePacket of EMS is de kans ietsie groter maar nog steeds niet hoog en als je met premium diensten zoals DHL kiest is het meestal een verzekering dat het ertussen uit word gehaald.
 3. Wie kan mij helpen?

  Gewwon rustig afwachten, als er een probleem is zal je vanzelf een brief ontvangen, probeer je aliexpress bestelling via de orginele link te traceren.
 4. Allerlei vragen omtrent statussen

  Elektronische data ontvangen betekend dat het pakketje is geregistreerd maar nog in de handen is van de vervoerder
 5. PostNL zegt dat de verzender het label op het pakket niet correct heeft ingevuld en vraagt nu of jij het hun wilt vertellen, niks bijzonders. Gewoon de waardheid invullen.
 6. Douane Problemen pakketje china

  Gewoon betalen.
 7. 30% van de pakketjes komen niet aan.

  Er is wel wat verschil tussen Airmail en Ordinary Packet Plus Ordinary Packet Plus kan wel tot 3 maanden duren voordat het aankomt en airmail ongeveer een maand of anderhalf Probeer is na te vragen bij de verkoper voor andere verschepingopties (ePacket, EMS)
 8. Yanwen track en trace

  Zou ik de track en trace coden mogen inzien?

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten