superlion

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik denk niet, nee ik weet uit ervaring dat de douane niets gaat doen tegen iemand die 1 ding uit china of ander land koopt en het blijkt namaak Ik heb namelijk zelf al 3 x afzonderlijk een (chinese) Hikvision IP camera gekocht, 2 x bij Ebay en 1 x bij Alie Deze camera's zijn 100% kopieen van de echte alleen staat ergens aan de buitenkant een chinese tekst (weet nog steeds niet wat) 2 x is de zending opengemaakt door de douane want het pakje was opengemaakt en er zat een grote rode sticker op met een melding dat het door de douane opengemaakt is en gecheckt Verder niets van gehoord
  2. Even voorstellen

    Hallo Ik ben Wiebo en ik bestel vrij veel uit China maar ook vaak van Ebay Meestal bestel ik de goedkopere dingen bij Ali, duurdere dingen bij Gearbest, DX of Ebay (maar bij Ebay heb je nogal veel extreme verzendkosten) In het begin bestelde ik veel bij lightinthebox en miniinthebox maar deze sites zijn vrij duur aan het worden   Over het algemeen zijn mijn ervaringen goed, je moet alleen goed opletten en soms je verlies nemen (laatste x waren dat schoenen die na 4 weken stuk gingen)

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten