Arie1989

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Aliexpress

    Goeie dag ik heb een vraag ik heb via aliexpress meerdere bestellingen gedaan nou had je via de app meerdere optie zoals afwachting van betaling bestelling in afwachting van verzenden maar ook goederen in afwachting van bevestiging alles wat daar in stond heb ik weg geklikt door op bevestigen te klikken maar dit was de eerste keer voor mij nu had ik het er met mijn vriendin over en die schrok want daar moet je pas op klikken wanneer je de pakketjes hebt ontvangen zodat aliexpress weet dat je bestelling er is en ze he verkoper kunnen betalen wie heeft hier ervaring mee en wie kan me hier meer over vertellen kijk dat de verkopers betaalt worden ja tot daar aan toe maar als ik mijn spullen maar krijg dan is het niet erg maar heb daar dus geen ervaring mee.
  2. Ik heb een vraag ik heb perongeluk al bevestigt dat ik het ontvangen heb is de eerste keer dat ik bij aliexpres bestel dus wat gaat er nu gebeuren had gelezen dat het geld bij aliexpress blijft tot dat ik bevestig dat ik het ontvangen heb wat ik dus ook gedaan heb zie wel dat de spullen nog onderweg zijn maar wordt het nou niet trg gestuurd bij de doane of stuurt PostNL het nu miss niet hoe werkt dat precies de bestellingen staan nu in de optie terugkoppeling geven.

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten