Jsmurf

Lid
 • Aantal items

  64
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jsmurf

 • Titel
  Actief lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
 • Interessen Bosbessen

Recente bezoekers van dit profiel

4569 profielweergaven
 1. Horloge hong kong post

  Het kan tot wel 5/6 weken duren voordat je het in de bus krijgt. Je kunt kijken of hij al in Nederland is op deze site: https://www.internationalparceltracking.com/#/search vul gewoon de China post / Hongkong post code in en je postcode. Gemiddeld duurt het 2-3 weken voordat het pakketje in Nederland aankomt. Tevens kan je pakket nog een of twee weken bij PostNL blijven liggen als hij al in Nederland is aangekomen. Maar meestal is dit een halve tot 1 week. Tot 5 weken na verzending zou ik mij nog geen zorgen maken.
 2. Als je vaak blijft bellen krijgen ze vanzelf achterdocht  Voortaan gewoon wachten. Je kan er niks aan doen, helemaal niks.
 3. ~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~
  ~                                                        ~
  ~             R.I.P. Forum China                ~ 
  ~                                                        ~
  ~   Was mooi zolang het mocht duren    ~ 
  ~                                                        ~
  ~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~

 4. Eerst nog maar even afwachten of je überhaupt wel een brief krijgt. Bij mij duurt het doorgaans ook 1 tot 2 weken nadat een pakket in Nederland is aangekomen dat je het pas kan volgen. De ene keer kan het binnen 3 dagen, de andere keer duurt het 3 weken. Qua brief, lees alsjeblieft de andere topics door. Hier wordt telkens weer dezelfde vraag gesteld en hetzelfde antwoord gegeven. JA, je loopt een risico. JA, het kan ook goed gaan. JA, het kan ook fout gaan. Maar als het goed is wist je dat al toen je het spul kocht.
 5. Ben wel benieuwd naar de prestaties en algemene indruk. Hoop dat ze deze nieuwe laptops ook in Nederland gaan uitbrengen voor die goede prijs waarvoor hij in Azië in de winkels ligt.  
 6. Dan kan je het beste een geschil (dispute) openen. Wel raar dat de verkoper geen Engels kan. Ben er nog nooit eentje tegengekomen die dat niet kan, gelukkig.
 7. Ik zou de verkoper even contacteren hierover. Dat is altijd handig om te doen na 5 weken.
 8. Laserpen inbelsag genomen?

  20 dagen voor iets wat uit China komt is niet zo bijzonder. Het duurt doorgaans 1 tot 5 weken voordat je iets in de brievenbus hebt. Dus het beste wat je kunt doen is gewoon een mailtje sturen naar LightInTheBox en tot 5 weken wachten. En de kans dat ze een pen van 5mw in beslag hebben genomen lijkt mij vrij klein, mits dit natuurlijk goed vermeld staat op de verpakking o.i.d.. Want als je dit soort artikelen importeert loop je een vergrote kans dat ze het eruit halen.
 9. Het kan zijn dat hij nog bij de douane ligt en dat ze hem vergeten zijn, of vertraging wegens meer/betere controles. In sommige gevallen kan het wel een maand duren voordat hij bij de douane weggaat. Je kan ook nog proberen te tracken met https://www.17track.net/en is een betere site. Heb je het nummer ook gecontroleerd of het wel een echte Singapore Post code is?
 10. Ik geloof dat dat een nep leren smart cover voor mijn Nexus 7 was, eind 2012. Weet niet meer hoeveel die kostte, mijn Ebay geschiedenis gaat maar tot 2014 terug. Het apparaat zelf gebruik ik nog tot op de dag van vandaag, maar het hoesje werd na 1 week alweer vervangen door een rubberen model, ook van Ebay. Weet niet meer hoe ik aan het idee kwam. Maar één punt was zeker het kostenplaatje, hoesje heeft niet meer dan 7 dollar gekost geloof ik, maar een gelijkwaardig hoesje in Nederland kostte toen 40 euro. Nostalgie 
 11. Brief Douane/postnl Uitleg En Meer!

  Heb je niks te verbergen, dan gewoon laten staan. Anders, aan u de keus. Ga wel de consequentie na van wat je te wachten kan staan, lees het bericht van tigertje hierboven.
 12. Is nu al 2 dagen in ''escalatie'', nog niks gehoord van beide partijen, Aliexpress en de seller. Ben benieuwd hoelang dit gaat duren. Heb met Ebay altijd binnen 1 dag reactie gehad. Echter zijn daar de prijzen ook duurder dan op Aliexpress XD. Ach jah, je moet wat over hebben voor die goedkope prijs -update 15-7-2016- Ze hebben vannacht pas de zaak bekeken en een oordeel gegeven. Gelukkig is mijn verzoek aangenomen en het verzoek van de verkoper afgewezen. Nu krijg ik een volledige vergoeding. Momenteel staat er ''Dispute Escalated – Waiting for Settlement'', wat volgens mij betekent dat ik nog even moet wachten op de terugstorting van het bedrag. Gelukkig heb ik op tijd een geschil(dispute) in werking gezet, want in vergelijking met mijn normale aankopen klopte er inderdaad iets niet. Ook al had de verkoper zeer goede reviews, 36.000+ met 98% 5 sterren, het pakket is tot aan de dag van vandaag niet aangekomen. Dat verwacht ik nu ook niet meer. Dus ook al stond er een tracking nummer bij, van MTY tracking wat dus nep is, en het een gerenommeerde verkoper was, is mij toch gelijk gegeven. Of dit komt door mijn vele aankopen of omdat ze zelf ook al weten dat MTY tracking nep is weet ik niet. Maar dit heeft me wel iets meer vertrouwen gegeven in Aliexpress wat ik eigenlijk in het begin niet had(ook al koop ik al sinds +-2 jaar van de site  ). Verkoper: Electronic overseas online shopping

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten