Bob

Moderators
 • Aantal items

  195
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

6 Volgers

Over Bob

 • Titel
  Moderator

Recente bezoekers van dit profiel

5272 profielweergaven
 1. Playstation 4 games

  Doe je ook aan transfers naar een ander account dan? Heb nu al een handelaartje namelijk, die verkoopt voor minder dan jij maar zorgt ervoor dat de game op je eigen account komt te staan ... 
 2. Het is niet de bedoeling om te stelen, maar er is vaak onduidelijkheid over hoeveel postzegels je nou ergens op moet plakken. Als je niet wilt dat je klanten eerst met iDeal portokosten moeten betalen voordat ze hun pakket krijgen, kan je het dus via deze manier voorkomen. 
 3. Afgelopen dagen lees ik steeds vaker dat mensen hier boetes krijgen omdat ze te weinig gefrankeerd hebben op hun post. Voor jezelf niet leuk maar ook voor je klanten niet leuk natuurlijk! Gelukkig is er een manier om goedkoop te verzenden met een hele kleine kans op die boete!  Voorheen toen ik nog veel aan handel deed kwam ik via een concullega achter een trucje om voor het standaard briefpost tarief (73 cent op dit moment?) brievenpus pakketjes te kunnen versturen.  Voorbeeld: ik wil 8 micro usb kabels versturen in een bubbel-envelop. Normaal zou je hier ongeveer 4-5 postzegels op moeten plakken.  Stap 1: maak een account aan bij postNL Stap 2: koop je frankering online, kies voor de optie van briefpost, dit is hetzelfde als 1 postzegel.  Stap 3: print je frankering zelf uit (Een Dymo is hierbij erg handig, anders even creatief zijn) en plak het op je brievenbus pakketje.  Stap 4: Breng je brievenbus pakketje naar een postNL minipost of ander soortgelijke zaak (Ako of iets dergelijks) Stap 5: Meestal staat er naast de weegschaal voor pakketten een bak waar alle brievenbus pakketjes ingaan die in de winkel gewogen zijn, hier kan je zelf ook je eigen pakket in gooien.    That's it!  Waarom werkt het? De post die via die box gaat word 9 van die 10 keer niet nog eens door postNL gewogen op het sorteercentrum, omdat ze er vanuit gaan dat het alleen post is die in de winkel gefrankeerd is. Er is nog steeds een kleine kans dat het gebeurt, maar het gebeurde mij destijds slechts 1x terwijl ik ruim 100 pakketjes op die manier heb verstuurd.   Heb je nou geen Dymo of andere labelprinter? Je kan er ook gewoon een postzegel op plakken, dan heb je denk ik alleen wel een iets grotere kans dat hij er tussen uit gevist word en alsnog gewogen.  Helaas had de beste man van de minipost vlak bij mijn huis me op een gegeven moment door en wilde de pakketjes controleren voordat ik ze in de bak gooide, zorg dus dat je het niet opvallend vaak doet    
 4. Iemand toevallig die "snakeskin" roshes gevonden in china? http://www.sneakerbaas.com/nl/w-roshe-one-dmb-triple-black.html

 5. Happy new year b*tches! 

 6. Werk: Apple Product Professional bij Xando (Premium Reseller) Audiovisual Technician bij FC-Twente  Discjockey (EDM/TOP40/RAGGEATON/MOOMBAHTON/ALLROUND) Opleidingen/cursussen/trainingen: ICT Mbo 3 Podium & Evenementen techniek Mbo 3 Apple Customer Experience (regulier ACE) / Apple Customer Experience Plus (ACE+) BHV    /     Basis Veiligheid VCA.   
 7. Leuke review, al is het toestel niet 100% origineel. Als het echt "refurbished" is dan betekend het dat de behuizing en het display nieuw zijn, en dat de interne componenten gebruikt (kunnen) zijn maar wel 100% werkend. Echter levert Apple geen originele componenten aan andere partijen voor reparaties, de enige optie is dat het dus een refurbished toestel vanuit Apple zelf is maar die kans acht ik minimaal. En het displayfolie verraad ook al dat het niet origineel is  
 8. Nee, een TV kan hier geen drivers voor downloaden. Sommige TV's (Samsung/LG) zijn wel Wifi Ready maar dan moet je zo'n stickje bij de fabrikant kopen, zitten rond de 50/60 euro. 
 9. Goede service, snelle verzending en ook nog eens wat extra korting! Lekker bezig daar! 
 10. Je gebruikt hem niet dagelijks, hij ligt gewoon altijd volgeladen in mn tas. Het is echt een opluchting als je nog maar 5% batterij hebt en nog 2 uur in de trein moet zitten na een lange dag werken hoor! 
 11. Jammer dat de nieuwe power bank niet van aluminium is gemaakt! Ondanks dat, ga ik hem denk ik alsnog wel bestellen .. ben benieuwd! 

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten