Kevva

Lid
 • Aantal items

  43
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kevva

 • Titel
  Actief lid

Recente bezoekers van dit profiel

851 profielweergaven
 1. Topic Voor Korte Vragen

  Ik ben op zoek naar boxers van volgende merken: - Bjorn Borg - Diesel - Calvin Klein Bjorn Borg en Diesel vind je sowieso niet op Aliexpress. Maar Calvin Klein wel, ik zou die Calvins wel kopen maar zou bij dezelfde seller zowel 3 mannenexemplaren als 3 vrouwen exemplaren willen kopen. Voor Bjorn Borg en Diesel zal ik op Taobao moeten zijn, maar daar vind ik ze niet in mijn maat.     Verder graag ook nog links naar t-shirt (Supedry, Tommy Hilfiger, Levi's). Iemand goeie links?
 2. De Slowchat Lounge

  Ik was gisteren bij TK Maxx in Rotterdam. Het viel mij op dat alles er zeer goedkoop was. Die bekende Calvin Klein onderbroeken (8 euro). Ook die bekende fake zwemshorts van Ralph Lauren (POLO) kon je er kopen voor 14 euro. Kortom, eigenlijk alles wat hier geregeld de revue passeert kun je daar kopen.   Ik vroeg aan de verkoopster hoe het komt dat alles er zo goedkoop is. Zij zei me dat het komt omdat TK Maxx in grote hoeveelheden koopt. Maar ik zei haar meteen dat ik daar mijn twijfels bij had en vroeg haar of het om import ging of om foutieve producten. Zij zei dat alles authentiek is en dat het komt door de hele grote hoeveelheden.     Wat denken jullie?
 3. Ik heb die ook. Kodi staat er inderdaad op, maar ik heb er hem afgeflikkerd en opnieuw opgezet omdat het een oude versie van Kodi is. Bij mij werken de films niet, dus voor de films hoef je het niet te doen!
 4. Topic Voor Korte Vragen

  Ik ben op zoek naar een leuke muts voor deze winter, voorkeurmerk Tommy Hilfiger. Iemand die weet hoe je ze op Aliexpress kunt vinden?
 5. Welke apparaten kun je er mee opladen? Ik hang m'n iPhone er liever niet aan.
 6. Ik heb al gehoord dat je moet zien dat je een goeie Powerbank hebt, spul van 10 euro gaat snel stuk en vernielt je apparaten. Dus doe ik het maar beter niet!
 7. Wil ik wel geloven, maar wat bij namaak? Zo'n spul kan je apparaten slopen. Daar heb ik schrik voor!
 8. Is dit een beetje origineel en betrouwbaar spul? Ik bedoel maar, ik wil geen namaak die na een jaar ontploft of die mijn apparaten kapot helpt. Anders wil ik er wel eentje.
 9. Leelbox (TV Box)

  Ik verkoop mijn MXQ terug. Heb geprobeerd om films te bekijken maar lukt me totaal niet. Ben er nu al 7,5 uur onafgebroken op aan het zoeken.
 10. Topic Voor Korte Vragen

  Ik zou een aantal dikke merktruien willen kopen op Taobao via CSSbuy of Mallaid. Welke agent zouden jullie nemen? Maar belangrijker, hoeveel truien zouden jullie in een pakketje doen? Ik dacht aan max. 4.
 11. Zoektermen

  Iemand die weet hoe je Diesel en Bjorn Borg kan vinden?
 12. Leelbox (TV Box)

  Ok, bedankt   Iemand die weet hoe je een schone installatie doet van die MXQ? Hopelijk kan ik hier wel alle films mee bekijken want Kodi op Windows 8.1 doet het niet bij mij. Heb het al diverse keren er af gegooid maar nog nooit een film kunnen bekijken. Maar misschien ligt het ook gewoon aan het feit dat dit een computer is en geen Mediacenter?
 13. Leelbox (TV Box)

  Vanwaar de gedachte dat je denkt dat er een afstandsbediening bij zit? Bij die andere aanbieders wordt dit duidelijk vermeld, bij deze niet!
 14. Leelbox (TV Box)

  Ok Zal er straks eentje bestellen (die Leelbox aangezien er afstandsbediening bij zit) Heb wel een externe schijf maar zal er nog eentje zoeken op EBay van 500 GB. In China durf ik geen geheugen kopen, kans op gegevensverlies is te groot! Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. [REVIEW] Suzuki autosleutel

  Is dat dan een sleutel met afstandsbediening? Maak je alle merken? Ook die voor BMW en Audi? Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten