Yves

Ervaren Leden
 • Aantal items

  111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Yves

 • Titel
  Moderator

Recente bezoekers van dit profiel

3056 profielweergaven
 1. Welke colorway van de yeezy boosts?

  Persoonlijk zou ik Moonrock nemen, daarna pirate. Dit omdat turtle dove snel te zien is dat die nep is.
 2. Deze Nike's Via het forum kwam ik op het idee, Via taobao bestelt. Ze waren iets van 32 € totaal.
 3. Xiaomi speaker: WINNAARS BEKEND

  http://www.banggood.com/Men-Variable-Volume-Waterproof-Laptop-Outdoor-Sport-Backpack-p-944566.html Binnenkort op stedentrip, zoek een leuke waterdichte tas waar mijn laptop ook in kan. Leuke travelbackpack met veel opties, en vooral niet duur! Een goudkleurige speaker zou daar ook leuk bij zijn!
 4. Goeiemiddagg

  Hee Eren! Welkom op het forum.  Ben beniewd naar je ervaringen hier, Gr. Yves
 5. Opgelicht via facebook

  Ook wel erg dom arjan, laat dit een les voor je zijn. Zal lastig worden je geld terug te krijgen, aangezien je geen bewijs heb wat er gekocht is of wat je ontvangen heb. En omdat je mee doet aan illegale sigaretten handel. Politie zal je aangifte misschien opslaan, maar er weinig mee doen. Ook de foto van het pakje dat die stuurde was een echt Marlborro  
 6. Werd eens tijd! Met schoenen ben ik vaak de lul, ik heb altijd een random factuur gestuurd van Paypal met waarde van 20$. En erbij gezegd dat het speciale schoenen zijn met speciale ondersteuning voor mensen met slechte voeten. En heb ze hierdoor altijd binnen gekregen zonder kosten/gezeik. (ook wel erg als je gehandicapte mensen misgunt toch? ;p)  
 7. ChinaBuyerNL hier! :D

 8. Inklaring kosten pakket van 10Kg

  Ligt er een beetje aan wat er in zit, en wat je de douane wijs kan maken. En wat je door de verkoper op de Invoice laat zetten. Hier valt misschien over te praten.
 9. Zeker de moeite om een kijkje te nemen, veel schoenen bijv. http://www.frontrunner.nl/sale/

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten