Log in om dit te volgen  
Volgers 0
Armano

Opnieuw voorstellen

Een hele goede ochtend/middag/avond,

Ik heb een lange tijd op dit welbekende forum gezeten en soms mensen geholpen met wat vragen. Ik ben 2 maanden uit de import van chinese goederen gestapt, en hierdoor ook van het forum. daardoor ben ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten en leek het mij handiger om een nieuw account aan te maken. Ik bestelde hiervoor meestal namaak kledij op de site Taobao via Cssbuy. Het leek meer weer is leuk om wat kleding te bestellen en dan voornamelijk petten zoals d2 of Ralph Lauren. En deze dan wellicht weer door te verkopen aan vrienden of op marktplaats. Ik denk zelf dat de reviews hierover niet heel interessant kunnen worden maar ik zal ze dan wel even in een al bestaand topic gooien met het linkje erbij. 

Dit was Armano, jullie gaan mij weer vaker zien! ( op je beeldscherm dan he )

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!


Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.


Nu inloggen
Log in om dit te volgen  
Volgers 0

Forum-China

Forum-China. Alles over het bestellen en importeren uit China. Wordt lid van het forum en blijf op de hoogte van de leukste producten uit China.

Kom alles te weten over het bestellen en importeren van producten uit China. Lees de Reviews van onze gebruikers en deel je ervaringen met het shoppen uit China!.

Populaire Chinese producten